Në Elbasan njerëzit vazhdojnë akoma të blejnë me lista. Gazmend Bardhi: Pas 8 vitesh dështim duhet ndryshim

34
Sigal

Situata në vendin tonë, lidhur me gjendjen e vështirë ekonomike, ndihet në marketet e lagjeve të Elbasanit.

Tregtarët e vegjël të ushqimoreve dhe fruta perimeve, nuk shtojnë xhiron, por listat e borxheve.

Ardian Myrta, i tregoi Drejtuesit politik të Qarkut të Elbasanit, Gazment Bardhi, fletoret e listave, ku shënohet emri i klientëve që marrin pa para, pasi nuk kanë me çfarë jetojnë.

Konsumi ka rënë, veçanërisht gjatë pandemisë dhe  nuk morëm asnjë mbështetje’- tha ai. I njëjti nivel varfërie në Elbasan, duket edhe tek dyqani i Ndriçim Debrovës.

Gazment Bardhi theksoi se e ‘e vetmja mundësi për të dalë nga kjo krizë është ndryshimi më 25 prill”.

Qeveria e PD do të rrisë ndihmën ekonomike, pensionet dhe do të bëjë të mundur që qytetarët të kenë më shumë të ardhura, për të rritur kështu konsumin dhe mirëqenien e tyre.

Kudo banorët shprehen për nevojën për ndryshim dhe se kështu nuk mund te ecet më. Unë siguroj këdo që PD nuk ka premtime elektorale, por angazhime konkrete të studiuara mirë që do të përmirësojnë menjëherë jetën e njerëzve”, kështu u shpreh Gazment Bardhi.