Në 2016 mbahet në Tiranë sesioni i Asamblesë Parlametare të NATO

305
TIRANE – 700 persona do të vijnë në Tiranë vitin e ardhshëm pasi në këtu do të mbahet sesioni i Asamblesë Parlamentare të NATO-s.
Lajmin për këtë e ka dhënë deputeti socialist Pamendeli Majko përmes një postimi në faqen e tij në Facebook.
Majko shkruan se sapo është kthyer nga Budapesti me Topallin dhe Qefaliajn i shoqëruar nga ndjenjat e dashamirësisë hungareze për shqiptarët.
Statusi i plotë i Pandeli Majkos në Facebook
Tashme eshte zyrtare, vitin qe vjen ne Tirane do te zhvillohet sesioni i Asamblese Parlamentare te NATO-s me pranine e mbi 700 pjesemarresve dhe te Sekretarit te Pergjithshem te NATO-s. Sapo u kthyem nga Budapesti, nga sesioni i rradhes i Asamblese, me koleget Topalli dhe Qefalia te shoqeruar me ndjenjat e dashamirsise hungareze, e njohur dhe e vjeter per shqiptaret.
Sot mbasdite ne Selite per takim me zgjedhesit bashke me Erjon Veline.
Sigal