Ministrja Shahini “shuplakë” Ramës/ Iki nga qeveria, sepse do të angazhohem në një të Majtë të re, jo propagandistike, si Rilindja

147

 

Besa Shahini ka dhënë dorëheqjen nga kabineti Rama, duke ia lënë vendin e saj Evis Kushit. Largimi i Shahinit, duket se vjen për shkak të zhgënjimit me politikën shqiptare dhe qeverisjen, fakt të cilin ja ka thënë edhe kryeministrit Edi Rama, e cila sigurisht që nuk i ka pëlqyer aspak këtij të fundit. Shahini i ka thënë Ramës se do të largohet nga qeveria për t’u angazhuar në një të majtë tjetër, jo propagandistike, zhhgënjim të cilin Rama ka dashur ta mbulojë duke thënë: -“Si kjo e jona pra”. Biseda Shahini-Rama:

“Shahini: Do të angazhohem për një të majtë të re, jo të majtë propagandistike.

Rama: E majta jonë pra.”