Michael Gahler: Rama të presë Komisionin e Venecias para se të votojë dekretin

109
Sigal

Përfaqësuesi i grupit të partive popullore evropiane në Parlamentin Evropian, Michael Gahler i bën thirrje Ramës të repsektojë apelin e Komisionerit Varhelyi dhe të presë Komisionin e Venecias para se të votojë dekretin.

Statusi i plote… 

Michael Gahler i bën thirrje Ramës të repsektojë apelin e Komisionerit Varhelyi dhe të presë Komisionin e Venecias para se të votojë dekretin
Përgjegjësi për Politikën e Jashtëme i Grupit PPE në Parlamentin Europian ka shprehur mbështetjen ndaj Komisionerit për Zgjerimin Varhelyi me një retweet.

Ai e quan deklaratën e Varhelyi të mençur dhe thekson se institucione si Komisioni i Venecias duhet të respektohen nga të gjitha palët e përfshira.

The Commissioner‘s statement is wise, as institutions like the Venice Commission should be respected by all parties concerned