Meta: Pa zgjedhje më 13 tetor mos prisni mrekulli nga qielli më 18 tetor

324
Sigal

Presidenti Ilir Meta ndodhet në konbferencë për median.

Si fillim njoftoi ngritjen e forumit: “Unë jam arbëresh”

“Mandati im si ish student i dhjetorit dhe si politikan është i përgjegjshëm dhe i vërtetë se cilitdo tjetër. Nuk jam këtu ti bëj qokë askujt. E përsëris pa zgjedhje vendore gjithëpërfshirëse më 13 tetor mos prisni asnjë mrekulli të bjerë nga qielli më 18 tetor dhe më 19 tetor të gdhihemi me celje negociatash. Unë jam gati të jap përgjegjësi maksimale jo vetëm si president por dhe si një ish politikan aktiv”