Meta bashkëbisedim me banorët e njësisë nr.5: Arsimi në kryeqytet në gjendje alarmante, arsyeja pse largohen shqiptarët

141
Sigal

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta e ka ndalur turin e takimeve në njësinë nr,5 në Tiranë, ku dëgjoi nga afër problemet e qytetarëve.

Mes të tjerash Meta shtoi se arsimi në kryeqytet është në një gjendje të rëndë dhe është një nga arsyet kryesore të largimit të familjeve nga Shqipëria.

MESAZHI I METËS

Sot u takova me prindër, banorë të Njësisë Nr.5 në Tiranë, ku dëgjova zërin e tyre në lidhje me problemet që shqetësojnë familjet e tyre lidhur me arsimin.

Mungesa e çerdheve, e kopshteve, e shkollave dhe cilësia dhe standardet e dobëta janë kthyer në një shqetësim të përditshëm për banorët e Tiranës.

Sot arsimi në kryeqytet është në një gjendje të rëndë dhe është një nga arsyet kryesore të largimit të familjeve nga Shqipëria.

Sepse paratë që duhet të përdoreshin për rritjen e cilësisë së arsimit, Bashkia e Tiranës i shpërdoron dhe i vjedh për inceneratorë që nuk ekzistojnë.

Ne kemi vendosur ta ndryshojmë patjetër këtë situatë, prandaj e kemi shpallur arsimin kryeprioritet të Partisë së Lirisë.

Gjithçka në funksion të një arsimi cilësor për fëmijët e shqiptarëve, që ata ta ndërtojnë të ardhmen e tyre në Shqipëri. ✌️????????

#PartiaeLirise #BashkeFitojme #Tirane #BelindKellici #NdryshimMeCdoCmim