Meta: Aq mandate sa morëm në 2013, i marrim vetëm në Tiranë

291
Kreu i Kuvendit dhe Presidenti i zgjedhur, Ilir Meta në takimin e madh të LSI-së në Tiranë tha se në kryeqytet kjo forcë do të marrë 12 deputetët.
Meta ka folur edhe për sondazhet. “Sondazhet e rilindjes janë si palmat e rilindjes. Janë të shtrenjta, por janë të pashpresa siç janë tharë palmat e Rilindjes në autostradën Tiranë-Durrës. Aq mandate sa mori LSI në 2013 aq mandate do t’i marrë vetëm në Tiranë më 25 qershor”,- tha Meta.