Mesazh mbështetje nga Gjermania për kandidatin e LSI. Vangjel Tavo: Ky është premtimi im…

54
Sigal

Kryesuesi i listës së LSI në Gjirokastër, Vangjel Tavo ka marrë mesazhe mbështetje nga shqiptarët që jetojnë dhe punojnë në Gjermani.
Duke publikur video mesazhin e tyre, Tavo shprehet se pretimi i tij është punësim dhe mirëqenie për banorët e qarkut të Gjirokastrës.
Mesazhi i Vangjel Tavos në Facebook:
“Faleminderit Drini nga Gjermania !
Miq, është emergjente krijimi i mundësive për rininë tonë këtu, që ajo bashkë me profesionistët dhe familjet e thjeshta të mos largohen më për shkak të papunësisë, kushteve dhe standardeve të vështira të jetesës.
Punësim, Punësim, Punësim për çdo familje të qarkut tonë. Zhvillim dhe mirëqenie.
Ky është premtimi im që do e përmbush plotësisht”.