Media franceze “Marianne” shuplakë sektit të rilindjes “Shtet i dështuar me krim dhe korrupsion

87
Ish deputeti i LSI, Vangjel Tavo ka reaguar pas artikullin 3 faqësh të medias franceze “Marianne” . Aty  Shqipëria cilësohet një shtet i dështuar, penalizuar nga korrupsioni dhe krimi ku shteti ligjor nuk funksionon.

“Media franceze “Marianne” shuplakë sektit të rilindjes “Shtet i dështuar me krim dhe korrupsion. Deri në 2015 kërkesat për azil qëndruan poshtë tavanit të 3000, pastaj u rritën me 5172, në 2016, 8351 në 2017 duke e venosur Shqipërinë në krye të shteteve azilkërkuese.”
Krimi dhe korrupsioni po largojnë shqiptarët. Është sekti i rilindjes ai që duhet larguar dhe jo familjet shqiptare.
Vendi kërkon stabilitet, zhvillim dhe shtet të së drejtës. Kjo nis me 26 prill 2021.
Ky nuk është vetëm parashikim apo dëshirë, ky është fakt.
VT”, shkruan Tavo.