“Më mirë qiri i fikur se qiri i fëlliqur”, Sali Berisha i jep fjalën e nderit demokratëve të Fierit: Kjo lëvizje është vetëm për ju jo për mua

84
Sigal

Atyre që jnaë këëtu dhe që kanë mbeshtetur Lulzim bashën dhe nuk e duan Berishën ju them një fjalë, më shumë se të gjithë ju, Lulzim Bashën e ka mbështetur Sali Berisha.  Ne kemi mbështetur kryetarin e PD-së. Asnjërit nuk i shkonte ndërmend që kryetari i marrë peng. Ju jap fjalën e nderit, unë e kam këtë lëvizje kryekëput për PD-në, anëtarësinë e PD-së. Kemi një fjalë të urtë që thotë “Më mirë qiri i fikur se qiri i flliqur. Nuk kam dashur të implikoj njeri në tokë përvec vetes time. E vendosa ta ccoj në gjykatë për shpifje sekretarin e shtetit.