“Më kujtohet kur e kishin shkarkuar …”, Berisha ‘krahasohet’ me Azem Hajdarin: I thashë si e shkarkoni tjetrin pa e lënë të flasë

60
Sigal

“Ngjarje krejtësisht e paprecedentë. E kishin shkarkuar Azem Hajdarin nga një post qe mbante. I thashë si mor e shkarkoni tjetrin pa e lënë të flasë? E zgjidhëm. Si e zgjidhëm? Me votim. Mbetem të bashkuar dhe vazhduam përpara. Situatën e ka krijuar Edi Rama dhe pengu i tij Lulzim Basha.”