Manjani takohet me Lallën: Në nxisim luftën daj korrupsionit dhe gjykimet e drejtpërdrejta

315
Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka zhvilluar një takim me Prokurorin e Përgjithshëm, Adriatik Lalla. Kreu i Dikasterit të Drejtësisë ka deklaruar se është në mbështetje të Prokurorisë.
Po ashtu Manjani ka deklaruar se do të kërkojë që të nxiten gjykimet e drejtpërdejta, pasi sipas tij nuk duhet të mbahen më çështje pa gjykuar.
Ndërsa shprehur vendosmëri për të patur profesionistë që nuk krijojnë alibi për prishje të provave, ai tha se kemi nevojë për rishikim të kodit penal dhe ndërtim të të legjislacionit.
Nga ana e tij kryeprokurori Llalla tha se arrestimet e dy prokurorëve pak kohë më parë janë dëshmi e luftës ndaj korrupsionit.
Po ashtu ai tha se nëse prokurorët nuk përmbushin detyrën do të largohen