Manastirliu: 20 milionë lekë gjobë për bizneset që nuk mbyllen

435
Sigal

Qeveria ka shtuar masat për të frenuar përhapjen e koronavirusit.

Përmes një deklarate për mediat, ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu, komunikon masat e reja.

Deklarata

Qeveria ka përgjegjësinë që të marrin masat me përshkallëzim, pasi qytetarët nuk e kanë marrë me përgjegjshmëri thirrjeve tona. Kjo nuk është një kohë për të sfiduar armikun me pa përgjegjshëmri. Kjo është një kohë për t’u mbrojtur. Është një kohë për kujdes maksimal. Duke kërkuar mirëkuptimin e gjithë secilit, në këtë betje e nëse do e përballojmë të gjithë së bashku. U bëj me dije se i kam propozu

Mbylljene të gjitha baereve, restoranteve etj

Caktimi i gjobës 5 mijë euro për të gjithë ata që nuk zbatojnë urdhrin e karantinimit

Gjobë 20 milionë për bizneset që nuk zbatojnë vendimin për mbylljen

Vendosjen e distancës së sigurisë së punonjësve që nuk mbyllen me këtë urdhër

Reduktimin e personelit të call center dhe kushte për çdo punonjës dhe mirëkuptimin e bizneseve.

Kam dhe një njoftim të fundit, për hirë të mbrotjes së gjithësecilit nga ne, kam vendosur që komunikimet e përditshme do jenë në formë virtuale.