Luan Rama: Vlora është garancia ime, sepse Vlora nuk ka gabuar kurrë në histori

47
Sigal

Ditën e sotme, Nënkryetari i LSI dhe njëkohësisht, drejtuesi politik i Qarkut të Vlorës, Luan Rama në kuadër të fushatës elektorale, ka vazhduar takime me banorët e qyteti të Vlorës, këtë herë në lagjen Muradie.

“Vlora është garancia ime, sepse Vlora nuk ka gabuar kurrë në histori”,- është shprehur Rama, në një postim të tijin të shpërndarë në rrjetet sociale.

Postimi i tij i plotë:

25 prilli – dita e madhe e fitores:
VLORA ËSHTË GARANCIA IME,
SEPSE VLORA NUK KA GABUAR
KURRË NË HISTORI
Takim me zgjedhës në lagjen Muradie.