Luan Rama: Qeveria në Ksamil shpronësim të dhuņshëm dhe grabitje pronash

75
Sigal

Nënkryetari i LSI, gjithashtu kandidat për deputet në Qarkun Vlorë, Luan Rama ka denoncuar nga Saranda atë që ai e cilëson aferë korruptive të qeverisë Rama me pronat në Ksamil.

Sipas Luan Ramës, qeveria ka bërë pakt me kompaninë arabe edhe për pronat në Ksamil, për të cilat Luan Rama thotë se qeveria po përgatit një shpronësim të dhunshëm të pronarëve dhe për t’ua dhënë arabëve, të cilët paguan darkën tek Nustreti.