LSI zgjedh ish-kryebashkiakun si Sekretar për Pushtetin Lokal

453
Sigal

Në kuadër të riorganizmit dhe zhvllimit të zgjedhjeve ne strukturat e partisë, Kryesia Ekzekutive e LSI ka marrë vendim për emërimin si Sekretar të Pushtetit Lokal të Petrit Sinaj, ish kryebashkiak i Beratit.

Pak ditë më parë, kryesia e Ekzekutive e LSI zgjodhi edhe koordinatorët për qarqet Tiranë, Durrës dhe Vlorë.

Për Tiranën u zgjodh Përparim Spahiu, për Durrësin Nasip Naço dhe për Vlorën Flamur Çelaj.