LSI Shkodër organizon festë për 7-8 Marsin

437
Sigal

Lëvizja Socialiste për Integrim në Shkodër ka organizuar festë me rastin e 7-8 Marsit, dedikuar mësueseve dhe grave.

Agron Çela, anëtari i kryesisë së LSI-së vlerësoi kontributin e mësuesve dhe grave shkodrane për edukimin e brezit të ri.

Postimi:

Gezuar 7-8 Marsin

Ne kuader te festave te 7-8 Marsit, Agron Çela, anetari i kryesise se Levizjes Socialiste per Integrim, falenderoi grate shkodrane per kontributin e tyre te vyer ne familje dhe ne shoqeri, me ane te nje feste.

Rreth 700 gra festuan te gjitha sebashku keto data te shenuara, fillimisht per mesuesin e pastaj 8 Marsin, diten e Grave.

Duke vleresuar rolin e femres, Çela kerkoi nga grate dhe nenat shqiptare qe te vazhdojne misionin e tyre per edukimin dhe rritjen e brezit te ri me vlera dhe virtyte pozitive.