LSI përgjegjësi për incineratorët? Elona Guri thumbon pushtetarë: Sa ka me licencat e noterëve dhe dyqanet e burgjeve

139
Sigal

Pas zgjimit nga gjumi të disa pushtetarve të përfolur per allishverishe politike dhe morale, anëtarja e Kryesisë së LSI-së, Elona Guri, i thumbon duke u treguar se çfarë janë në të vërtetë dhe se për çfarë do mbahen mend në karrierën e tyre.

Elona Guri shkruan:

LSI ka aq pergjegjesi per marrveshjet mafioze te incineratoreve, aq sa ka me licencat e notereve dhe dyqanet e burgjeve!”