LSI Elbasan: Keqqeverisja largoi rininë, kemi një plan konkret për arsim cilësor

71

Lëvizja Socialiste për Integrim, dega Elbasan ka zhvilluar një bashkëbisedim me pedagogë, studentë dhe maturantë, ku keqqeverisja sipas tyre ka bërë që rinia të largohet nga vendi, por edhe profesionistët.

Postimi i plotë

Zhvilluam nje bashkebisedim me petagoge, studente dhe maturante! Keqqeverisja dhe hartimi i politikave te gabuara nga kjo qeveri po largon nga vendi te rinjte por edhe profesionistet. Universiteti Elbasanit nga viti ne vit shkon drejt mbylljes se degeve. Eshte urgjence kombetare nderhyrja e menjehershme persa i perket Arsimit. LSI ka nje plan konkret per Arsim Cilesor dhe Pune te Mirepaguara.