LSI Durrës, Elona Guri: Më 25 prill do fitojmë për prindërit dhe gjyshërit tanë

46
Sigal

Ditën e sotme, drejtuesja politike e LSI për Qarkun e Durrësit, Elona Guri ka zhvilluar takime me qytetarë të Durrësit për t’u shpjeguar programin e LSI dhe premtimet e kësaj force politike për zgjedhjet e 25 prillit.

“Më 25 prill do fitojmë edhe për gjyshërit dhe prindërit tanë”,- shkruan Elona Guri në një mesazh të sajin të shpërndarë në rrjetet sociale.