LSI Durrës, Elona Guri: LSI do e dyfishojë pagën e mësuesve brenda mandatit të parë

158
Sigal

Drejtuesja e LSI në Durrës, Elona Guri shprehet se LSI do të sigurojë dyfishimin e pagës së mësuesve në mandatin e parë qeverisë.

“LSI do e forcojë rolin e mësuesit dhe do realizojë dyfishimin e pagës brenda mandatit të parë qeverisës. Respekte dhe mirënjohje të thellë për mësuesit e qarkut të Durrësit”,- shkruan Guri në një postim të shpërndarë në rrjetet sociale.

Mesazhi i saj i plotë:

Me mësuesen e nderuar Eda.
Mësuesit janë personalitetet më fisnike të shoqërisë. LSI do e forcojë rolin e mësuesit dhe do realizojë dyfishimin e pagës brenda mandatit të parë qeverisës.
Respekte dhe mirënjohje të thellë për mësuesit e qarkut të Durrësit.
Elona Guri
LSI Durrës
#DurresiShtepiaJuaj
#LSI