LSI Durrës, Bahri Shaqiri: Në Lagjen 15 në Spitallë, po shpërndahen lekë në këmbim të votave

66
Ditën e sotme, kandidati për deputet i LSI në Qarkun e Durrësit, Bahri Shaqiri ka denoncuar një tjetër rast të blerjes së votave kësaj rradhe në qytetin e Durrësit.
“Kjo është zyra në Lagjen 15 në Spitallë, ku Ron Shqopa mbledh njerëzit që shpërndajnë lekët në këmbim të votave.”,- shprehet Shaqiri në postimin e tij.
Denoncimi i tij i plotë
Kjo është zyra në Lagjen 15 në Spitallë, ku Ron Shqopa mbledh njerëzit që shpërndajnë lekët në këmbim të votave.
E dimë. Kemi prova. Janë të informuar në kohë reale ambasadat e huaja dhe OSBE dhe do përballeni me drejtësinë.
Bahri Shaqiri
Kandidat për Deputet
LSI Durrës
#DurresiShtepiaJuaj
#LSI
Sigal