LSI Durrës: 1 vit pas tragjedisë dhe zero rindërtim në Shijak

75

Nga Bahri Shaqiri, LSI Durrës

1 vit pas tragjedisë dhe ZERO 🅾️ rindërtim në Shijak📍

Nga 18 pallate të dëmtuara rëndë ZERO 🅾️ pallate të ndërtuara.

1 vit Shijaku i braktisur nga qeveria dhe me qindra familje ende të pastreha.

Me paturpësinë, gënjeshtrën dhe me ligësinë më të madhe, kryeministri në largim ⬇️ kërcënoi pak ditë më parë banorët e Shijakut dhe Durrësit se po të largohet “Rilindja” nuk do të ketë më rindërtim.

“Rilindja” do largohet më 2️⃣5️⃣ prill. Ky është një fakt i patjetërsueshëm. Dhe qeveria e re do nisë rindërtimin real, të vërtetë, të prekshëm, të shpejtë dhe transparent duke u shërbyer banorëve dhe duke çuar përpara drejtësisë të gjithë ata që zhvatën dhe abuzuan financiarisht me fatkeqësinë e banorëve dhe familjeve të thjeshta.