LSI dhe PS, barazim në Përmet

234
Edhe qyteti i Përmetit ka nisur numërimin e parë.

Rezulton se është numëruar një kuti dhe bëhet fjalë për KZAZ-në nr 74. Nga rezultatet PS ka 66 vota, LSI ka 66 vota që rezulton një barazim. Ndërsa PD ka vetëm 49 vota.