“Largimi i Rilindjes garanton të drejtat e gazetarëve”, Meta: Përkeqësimi i lirisë së medias për shkak të kapjes së shtetit!

57
Sigal

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, në një status në Facebook shprehet se përkeqësimi i lirisë së medias ka ndodhur për shkak të kapjes së shtetit dhe korrupsionit që po ndodh.

“Përkeqësimi i lirisë të medias është rezultat i kapjes të shtetit dhe korrupsionit skizofrenik që po ndodh. Vetëm largimi i “Rilindjes” dhe këtij Kryeministri përmirëson lirinë e medias dhe garanton të drejtat e gazetarëve”, shkruan Meta.