Kryetarja e LSI prezanton listën e kandidatëve të LSI në 12 qarqet e vendit / Monika Kryemadhi: Garanci për një garë fituese dhe të shkëlqyer si dhe për një qeverisje të mirë dhe të drejtë për qytetarët dhe për vendin!

156
Sigal

Përshëndetje të gjithëve, Përshëndetje të gjitha grave shqiptare, nënave, motrave dhe vajzave shqiptare kudo që janë. Gëzuar ditën tuaj!

Jam shumë e lumtur, që në këtë ditë të gruas, unë të dorëzoj pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, listat e kandidatëve që do të përfaqësojnë Lëvizjen Socialiste për Integrim në Parlamentin e Ardhshëm, i cili do të dalë nga zgjedhjet e 25 Prillit.

Jam shumë e lumtur që ky proces ishte një proces shumë i shëndetshëm, shumë transparent dhe që krijoji një moment bashkimi të jashtëzakonshëm vlerash shoqërore, profesionale dhe morale.

Kjo skuadër e madhe, që do të përfaqësojë Lëvizjen Socialiste për Integrim në të gjithë vendin, do të drejtojë shqiptarët drejt ndryshimit që të gjithë presim me padurim, për përmbysjen e një klike qeveritare anti-popull, anti-shtet dhe anti-vlera.

Këta të rinj dhe të reja, burra dhe gra plot vullnet e të palodhur, janë garanci për një garë fituese dhe të shkëlqyer si dhe për një qeverisje të mirë dhe të drejtë për qytetarët dhe për vendin.

QARKU TIRANË

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 MONIKA RAMAZAN FATIME KRYEMADHI F 09/04/1974 TIRANË LSI DEPUTET
2 ERISA PIRO LULJETA XHIXHO F 17/05/1985 TIRANË LSI DEPUTET
3 PETRIT KOZMA FERIAL VASILI M 04/06/1958 TIRANË LSI DEPUTET
4 KLAJDA THEODHORAQ MERITA GJOSHA F 28/07/1983 TIRANË LSI DEPUTET
5 PËRPARIM ISLAM SHYQIRIJE SPAHIU M 27/01/1971 MAQELLARË, DIBËR LSI DEPUTET
6 EDMOND LLAZAR LISABETA HAXHINASTO M 16/11/1966 TIRANË LSI DEPUTET
7 FLOIDA FADAJEV QERIME KËRPAÇI F 17/05/1994 SARANDË LSI DEPUTET
8 NORA DOD AFERVITI MALAJ F 29/11/1964 TIRANË LSI DEPUTET
9 KLEVI BUJAR RESMIJE POJANA M 25/05/1995 TIRANË LSI DEPUTET
10 SILVA MAKSIM LINDITA CAKA F 25/12/1987 ÇOROVODË, SKRAPAR LSI DEPUTET
11 BESNIK TONIN LULË JAKAJ M 10/10/1972 LEVOSHE, PUKË LSI DEPUTET
12 ALDI PETRIT SANIJE FUSHA M 02/10/1990 BERAT LSI DEPUTET
13 ERIONA PULLUMB SOFIKA BIXHA F 28/04/1992 TIRANË LSI DEPUTET
14 FAIK NEZIR BIHANE BASHA M 03/06/1985 BULÇESH, TIRANË LSI DEPUTET
15 BLERDI KASTRIOT MERZINE LIÇAJ M 10/03/1979 VLORË LSI DEPUTET
16 PETRIT YMER XHEMILE BARA M 11/01/1953 ZALL- DARDHË LSI DEPUTET
17 VIRON NAFIS AFERDITA BEZHANI M 05/06/1958 TIRANË LSI DEPUTET
18 ESMERALDA SKENDER BEHIE DEMIRAJ F 26/03/1987 PUKË LSI DEPUTET

 

 

 

QARKU BERAT

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 ARDIT PETRIT DALLANDYSHE ÇELA M 13/07/1987 POLIÇAN, SKRAPAR LSI DEPUTET
2 BLENARD MUHARREM SHPRESA NONAJ M 19/02/1973 SKRAPAR LSI DEPUTET
3 ESMERALDA PETRAQ AFËRDITA QIRKO F 26/07/1963 PËRMET LSI DEPUTET
4 PETRIT LEME MYZEGJENE SINAJ M 27/01/1975 MBJESHOVË, BERAT LSI DEPUTET
5 ILIR FAIK ESMA OBONI M 01/05/1964 TAPI, KUÇOVË LSI DEPUTET
6 AURELA TAFIL FATBARDHA KALIVAÇI F 10/02/1992 BERAT LSI DEPUTET
7 LEFTER NOVRUS ESMA MALIQI M 10/02/1972 BERAT LSI DEPUTET
8 ESMERALDA MUSA LIRI HOXHA F 28/04/1978 POLIÇAN, SKRAPAR LSI DEPUTET
9 SHKËLQIM HAZIS BUKURIJE TAFA M 05/01/1973 KUTALLI, BERAT LSI DEPUTET

 

 

QARKU DIBËR

 

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 HAJRI TAHIR RUZHDIE LAÇI M 08/06/1970 BREST I POSHTËM, DIBËR LSI DEPUTET
2 BLENDI RIZA SHAHIJE GURRA M 31/03/1972 ZERQAN, DIBËR LSI DEPUTET
3 LULJETA FEMI SADETE SKURA F 12/12/1974 BURREL, MAT LSI DEPUTET
4 MERITA IDRIS FATMIRE HOXHA F 26/01/1967 KLOS, BURREL LSI DEPUTET
5 BORBARDHA IMER BURBUQE KACI F 13/07/1996 BULQIZË LSI DEPUTET
6 ALTIN MURAT LIRIE KOLTRAKA M 28/04/1974 KUKAJ, DIBËR LSI DEPUTET

 

 

QARKU GJIROKASTËR

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 VANGJEL LLAMBI EVANTHIA TAVO M 17/12/1969 JORGUCAT, GJIROKASTËR LSI DEPUTET
2 MYRVETE PAJTIM SOFIA ASQERI F 11/04/1982 GJIROKASTËR LSI DEPUTET
3 ELTON XHAFER FLAMURE ISMAILI M 24/03/1983 KËLCYRË LSI DEPUTET
4 ALBERT ABEDIN QËNDRIME MALAJ M 20/01/1981 KALIVAÇ, TEPELENË LSI DEPUTET
5 ERALD SHEFIT TEFTË ALIKA M 19/10/1989 TEPELENË LSI DEPUTET
6 FRESKIDA MAKSI PRANVERA ÇAKO F 14/11/1986 GJIROKASTËR LSI DEPUTET

 

 

QARKU DURRËS

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 ELONA ADIL DONIKA GURI F 08/03/1983 ÇOROVODË, SKRAPAR LSI DEPUTET
2 BAHRI FEHMI LIRIJE SHAQIRI M 08/06/1970 TIRANË LSI DEPUTET
3 ENON XHEVDET HASIE KARAPICI M 09/01/1977 DURRËS LSI DEPUTET
4 SHEMSI SELIM MIDE PRENÇI M 21/02/1964 FUSHË-MUHURR, DIBËR LSI DEPUTET
5 KONTJANA VASIL ELISABETA KUÇI F 28/06/1986 DURRËS LSI DEPUTET
6 HYSNI SABRI NAILE CACA M 19/07/1969 KRUJË LSI DEPUTET
7 BUJAR FILO GERALDINA DHIMA M 14/03/1970 DURRËS LSI DEPUTET
8 REXHINA MËHILL HATEME LEKA F 29/07/1994 LUNDRE, MAT LSI DEPUTET
9 GAZMIR FIQIRI RABIJE TAHIRI M 08/11/1966 DURRËS LSI DEPUTET
10 RAMAZAN HALIL SHYQIRIJE TOPUZI M 18/01/1967 LUGJEJ, DIBËR LSI DEPUTET
11 BERINDA RIFAT DRITA BULKU F 08/04/1986 DURRËS LSI DEPUTET
12 ERALDO FAIK JEMINE LUKU M 09/07/1988 DURRËS LSI DEPUTET
13 DURIM MUHAREM DALLANDYSHE HOÇJA M 22/05/1990 KRUJË LSI DEPUTET
14 DANJELA SHEFQET VASILIKA TEMA F 02/06/1981 KRUJË LSI DEPUTET
15 ARTUR ISMAIL HAJRIJE BAKU M 17/12/1973 LUZ, KRUJË LSI DEPUTET

 

 

 

QARKU KORÇË

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 ENDRIT VULLNETAR GJYLE BRAIMLLARI M 16/05/1988 TIRANË LSI DEPUTET
2 GENTIAN ROLAND NATASHA ÇALA M 03/08/1972 ELBASAN LSI DEPUTET
3 BRUNILDA KOZMA VIOLLANDA PASKALI F 05/09/1965 KORÇË LSI DEPUTET
4 PETRIKA THOMAQ IRMA MELE M 13/07/1994 KORÇË LSI DEPUTET
5 THANAS ÇOMO VANGJELIA POÇI M 31/01/1962 SARANDË LSI DEPUTET
6 ISMERALDA MIRI JULIANA SEIDOLLI F 12/03/1999 KORÇË LSI DEPUTET
7 AVNI AHMET TUSHE SPAHOLLI M 25/07/1963 PIRG, KORÇË LSI DEPUTET
8 ERGIN ANDON FILLARETA ÇIKOPANA M 22/07/1988 ERSEKË, KOLONJË LSI DEPUTET
9 SUELA TEKI LUMTURI DINELLARI F 20/05/1987 KORÇË LSI DEPUTET
10 LEONS SELAMI FLORIJE HASANI M 06/01/1993 ERSEKË, KOLONJË LSI DEPUTET
11 MARJETA FEIM SHEQERE BIBA F 20/08/1970 POGRADEC LSI DEPUTET
12 PANDI TAQO TRËNDA JANI M 07/03/1993 LIQENAS LSI DEPUTET

 

 

QARKU LEZHË

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

   Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 VIKTOR MARK PRENDË TUSHAJ M 01/01/1962 GRAMSH, LEZHË LSI DEPUTET
2 ERTILA GJET ZINA NIKOLLI F 27/06/1985 BAZ, BURREL LSI DEPUTET
3 PETRIT PRENG MARE GJONI M 12/02/1969 KALIVAÇ, LEZHË LSI DEPUTET
4 DILA PRENG MARË PRENGA F 02/01/1969 KONAJ, MIRDITË LSI DEPUTET
5 DED MARK DRANE NDRECA M 19/10/1965 MAMURRAS LSI DEPUTET
6 ADELAJDA LEK VERA GEGA F 01/12/1994 LEZHË LSI DEPUTET
7 EDUART KOL DAVË BARDHOKU M 27/08/1975 RRËSHEN, MIRDITË LSI DEPUTET
8 ALGRETA QEMAL FATIME SHABANI F 08/04/1990 VULLNETARI, ELBASAN LSI DEPUTET
9 EMILJANO DEDË MARJANA GJONAJ M 29/03/1992 RRËSHEN,MIRDITË LSI DEPUTET

 

 

QARKU SHKODËR

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 AGRON ELEZ QEUTHERE ÇELA M 05/02/1969 SHKODËR LSI DEPUTET
2 EDMOND KOL LINDITA NDOU M 06/05/1990 SHKODËR LSI DEPUTET
3 LINDITA ENVER BUKURIJE REÇI F 05/01/1967 SHKODËR LSI DEPUTET
4 ILIR SABRI MYZEJEN HYSENI M 04/07/1970 SHKODËR LSI DEPUTET
5 ERLINDA MYZAFER ERMIRA KAVAJA F 10/11/1990 SHKODËR LSI DEPUTET
6 MELISA FESTIM ALMA BROJAJ F 09/11/2000 KOPLIK, MAL
ËSI E MADHE
LSI DEPUTET
7 SOMELA FATMIR DRITË RADOHINA F 08/11/1992 KOPLIK, MAL
ËSI E MADHE
LSI DEPUTET
8 ELSIDITA LUAN ESMERALDË SELAJ F 05/05/2000 SHKODËR LSI DEPUTET
9 ASHIM HYSEN SEBIJE TAFILAKU M 22/10/1978 QERRET, PUKË LSI DEPUTET
10 ELMIRA NEVRUS SAFETE ZEFI F 12/11/1986 SHKODËR LSI DEPUTET
11 ELVIS SULEJMAN VIOLETA METANI M 03/02/1991 SHKODËR LSI DEPUTET
12 JALLDYZ NURI MEDO KASTRATI F 14/11/1958 SHKODËR LSI DEPUTET

 

 

QARKU FIER

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 AGRON ELEZ QEUTHERE ÇELA M 05/02/1969 SHKODËR LSI DEPUTET
2 EDMOND KOL LINDITA NDOU M 06/05/1990 SHKODËR LSI DEPUTET
3 LINDITA ENVER BUKURIJE REÇI F 05/01/1967 SHKODËR LSI DEPUTET
4 ILIR SABRI MYZEJEN HYSENI M 04/07/1970 SHKODËR LSI DEPUTET
5 ERLINDA MYZAFER ERMIRA KAVAJA F 10/11/1990 SHKODËR LSI DEPUTET
6 MELISA FESTIM ALMA BROJAJ F 09/11/2000 KOPLIK, MAL
ËSI E MADHE
LSI DEPUTET
7 SOMELA FATMIR DRITË RADOHINA F 08/11/1992 KOPLIK, MAL
ËSI E MADHE
LSI DEPUTET
8 ELSIDITA LUAN ESMERALDË SELAJ F 05/05/2000 SHKODËR LSI DEPUTET
9 ASHIM HYSEN SEBIJE TAFILAKU M 22/10/1978 QERRET, PUKË LSI DEPUTET
10 ELMIRA NEVRUS SAFETE ZEFI F 12/11/1986 SHKODËR LSI DEPUTET
11 ELVIS SULEJMAN VIOLETA METANI M 03/02/1991 SHKODËR LSI DEPUTET
12 JALLDYZ NURI MEDO KASTRATI F 14/11/1958 SHKODËR LSI DEPUTET

 

 

QARKU KUKËS

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 ERBLIN DASHNOR LULJETA BULICA M 18/07/1995 KOLESJAN, KUKËS LSI DEPUTET
2 FIQIRETE QAMIL SELVIJE ÇELAJ F 27/09/1992 KRUME LSI DEPUTET
3 ARBER IDRIZ ZAKE ARIFAJ M 19/10/1985 BAJRAM CURRI, TROPOJË LSI DEPUTET

 

 

 

 

 

QARKU ELBASAN

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 MONIKA RAMAZAN FATIME KRYEMADHI F 09/04/1974 TIRANË LSI DEPUTET
2 ALTIN BARDHYL BUKURIE TOSKA M 23/06/1976 SHTËRMEN, ELBASAN LSI DEPUTET
3 ERMIR KUJTIM VULLNETE GJINISHI M 01/02/1973 PEQIN, ELBASAN LSI DEPUTET
4 VLADIMIR SHABAN METULLAHE MUKA M 12/03/1956 KERPICË, GRAMSH LSI DEPUTET
5 SOKOL PETRIT DRITA SKURA M 24/04/1979 LIBRAZHD LSI DEPUTET
6 MIRANDA REXHEP VEZIRE RIRA F 11/03/1981 SUTAJ, LIBRAZHD LSI DEPUTET
7 MIMOZA DALIP NAZMIJE TRIMI F 08/11/1967 ELBASAN LSI DEPUTET
8 KLAUDIA HALIT FLORA KRASNIKA F 30/07/1988 ELBASAN LSI DEPUTET
9 DYLBER QERIM FATMIRE DERVISHI M 23/02/1987 BELSH, ELBASAN LSI DEPUTET
10 SINDI GAZMEND ZAMIRA LALOSHI F 12/10/2000 ELBASAN LSI DEPUTET
11 ARTUR REXHEP SADETKË TOPI M 27/06/1966 LIBRAZHD LSI DEPUTET
12 FRANKO BARDHUL ADRIANA HAKILJA M 28/10/1999 ELBASAN LSI DEPUTET
13 SINDI ILIRJAN DHURATA QAFLESHI F 01/08/1999 ELBASAN LSI DEPUTET
14 SAIMIR MISIR LAVDIJE KUMRIJA M 28/08/1984 GOSTIMË, ELBASAN LSI DEPUTET
15 EMIRJAN OSMAN BAJAME MEKSHI M 03/04/1989 PISHKASH, LIBRAZHD LSI DEPUTET

 

 

 

QARKU VLORË

  

Nr.

  

Emër

  

Atësia

  

Amësia

  

Mbiemri

  

Gjinia

  M/F

  

Datëlindja

Data- muaji – viti

  

Vendlindja

  

Subjekti Politik

Funksioni për të cilin kandidon: deputet/kryetar bashkie/anëtar këshilli bashkiak
1 LUAN MERSIN DËSHIRA RAMA M 09/03/1966 DIBËR LSI DEPUTET
2 GRISEJDA MYSLYM LAURETA MYSLIMI F 22/05/1992 VLORË LSI DEPUTET
3 DHIMITRAQ ANDON ATHINA LAPA M 12/05/1956 SARANDË LSI DEPUTET
4 DIKENS GJOLEK EFTALI BUSHAJ M 24/03/1987 BOLENË, VLORË LSI DEPUTET
5 FERDINANT SELAM PASHAKO ALIGJONI M 17/09/1959 SELENICË LSI DEPUTET
6 LIRI MUHAMET DRITA DËMA F 13/04/1965 KUÇOVË LSI DEPUTET
7 GJERGJI KOZMA PARASHQEVI MANO M 29/06/1969 MURSI, SARANDË LSI DEPUTET
8 ENTELA LUTFI VASILIKA SHKURTAJ F 17/02/1982 VLORË LSI DEPUTET
9 ANXHELA SHUKO BEJUSHE SHENAJ F 14/02/1995 GJORM, VLORË LSI DEPUTET
10 JOANA ANESTI FLORA RUÇI F 22/08/1996 NAFPLIO, GREQI LSI DEPUTET
11 EVERTON BUJAR LUDMIRA SHEHU M 23/08/1987 DELVINË LSI DEPUTET
12 ILIR VILSON PRANVERA HYSI M 16/04/1973 SARANDË LSI DEPUTET