Kryetarja e LRI, Kërpaçi : Nëse voton për herë të parë këtë vit, të ftoj të na bashkohesh, që të jetë brezi i ri ai që bashkarisht i jep formë të ardhmes.

52
Sigal

Në një takim me të rinjtë e Njësisë nr.2 në Tiranë, Kryetarja e LRI-së, Floida Kërpaçi, ka ftuar të gjithë të rinjtë t’i bashkohen lëvizjes së tyre.

‘’ Ata votojnë për herë të parë në 25 prill dhe votën e parë do t’ja japin ndryshimit që të gjithë duam! Nëse voton për herë të parë këtë vit, të ftoj të na bashkohesh, që të jetë brezi i ri ai që bashkarisht i jep formë të ardhmes.’’, – shprehet Kërpaçi.

Postimi i saj i plotë :

Në njësinë numër 2 të Tiranës zhvilluam një takim shumë të mirë sot me këtë grup të rinjsh që presin një ndryshim pozitiv në jetët e tyre. Ata votojnë për herë të parë në 25 prill dhe votën e parë do t’ja japin ndryshimit që të gjithë duam!

Nëse voton për herë të parë këtë vit, të ftoj të na bashkohesh, që të jetë brezi i ri ai që bashkarisht i jep formë të ardhmes.

#ShqipëriaShtëpiaJuaj #TiranaShtëpiaJuaj