Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta do të presë nesër në një takim të veçantë në Kryesinë e Kuvendit znj. Federica Mogherini

279
Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta do të presë nesër në një takim të veçantë në Kryesinë e Kuvendit (Ora 18:45) znj. Federica Mogherini – Përfaqësuese e Lartë e Bashkimit Evropian për Politikën e Jashtme dhe Sigurinë, njëkohësisht Zv. Presidente e Komisionit Evropian.
Me pas, Znj. Mogherini do te takohet edhe me perfaqesues te partive parlamentare.