Kryeparlamentari Meta, në ceremoninë e ndarjes së çmimeve për gazetarët shqiptarë organizuar nga “Unioni i Gazetarëve Shqiptarë”

269

 

Gazeta Telegraf/

Kryetari i
Kuvendit, z. Ilir Meta, mori pjesë në ceremoninë vjetore të ndarjes së çmimeve
për gazetarët shqiptar nga “Unioni i Gazetarëve Shqiptarë”.

Në këtë
aktivitet, Kryetari i Kuvendit i dorëzoi çmimin e “Karrierës” gazetarit Ahmet
Shqarri.

Pjesë e këtij
takimi ishin edhe përfaqësues të unionit të gazetarëve nga qytetet si Elbasani,
Fieri, Gjirokastra dhe Shkodra.