Kryeministri Rama: Kush nuk paguan energjinë elektrike nuk do të ketë drita!

362
Sigal

Kryeministri Rama theksoi te emisioni i Sokol Ballës, ndër të tjera, se “kush nuk paguan energjinë elektrike nuk do të ketë drita. Kurseni energjinë dhe mos harxhoni! Ose fikeni dritat!”.

Sipas Ramës, qytetarët nga nesër duhet të nxitojnë të paguajnë energjinë elektrike në kushtet e luftës dhe papunësisë, sepse është dhënë urdhër OSHEE-së prej kreyministrit që të ndërpritet furnizimi me energji elektrike kujtdo familjar që nuk ka paguar dritat.

Ndërkohë në lidhje me kërkesat e medias për ta ndihmuar qeveria me paketën ekonomike të publikuar, kryeministri e kaloi me indiferentizëm.