Kryeministri Rama: 5848 familje u ndihmuan sot me ushqime dhe barna

60

Kryeministri Edi Rama, përmes një postimi në facebook, ka bërë me dije se sot janë shpërndarë pako me ushqime dhe barna për 5848 familje.

”Shkon në 107.128 numri i dyerve ku kemi trokitur, qysh nga nisja e operacionit humanitar. Familje në ndihmë ekonomike, pensionistë kryefamiljarë, individë në nevojë për ndihmë, kanë ndjerë manifestimin konkret të përkujdesjes tonë”.

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤🔴 5848 FAMILJE U NDIHMUAN SOT ME USHQIME OSE BARNA MJEKËSORE🔴 SHKON NË 107.128 NUMRI I DYERVE KU KEMI TROKITUR, QYSH NGA NISJA E OPERACIONIT HUMANITAR!FAMILJE NË NDIHMË EKONOMIKE, PENSIONISTË KRYEFAMILJARË, INDIVIDË NË NEVOJË PËR NDIHMË, KANË NDJERË MANIFESTIMIN KONKRET TË PËRKUJDESJES TONË🔴 DO TË VAZHDOJMË KËSHTU, NESËR, PASNESËR, PAPUSHIM DERI NË FUND TË LUFTËS#njëAtdhe 🇦🇱 #njëFamilje

Gepostet von Edi Rama am Sonntag, 29. März 2020