Kryemadhi: Socialistët votojnë LSI sepse janë bashkuar vlerat e të majtës. Ne bashkojmë shqiptarët

69
Sigal

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi gjatë një takimi madhështor me banorët në njësinë nr.8 në Tiranë, ndër të tjera u shpreh se “Socialistët votojnë LSI sepse këtu janë bashkuar vlerat e të majtës shqiptare dhe ëndrrat e fëmijëve të shqiptarëve. LSI është forca e bashkimit të gjithë shqiptarëve”.