Kryemadhi në Open me filxhanin që ka të stampuar pamjen që kishte në bluzën e veshur ditën e djeshme në protestë

283
Sigal

Kujtojmë se Kryemadhi mbante veshur bluzën me pamjen e Teatrit Kombëtar, dy sy që janë simbol i frazës “I’m watching you” (Po të vëzhgoj). Gjithashtu dhe loti që simbolizon atë të një nëne dhe gruaje, qoftë hidhërimi apo gëzimi.

“Po të vëzhgoj ty që më shkaktove dhimbje dhe do ta rindërtoj aty ku ishte dhe siç ishte.” – ka qenë ky mesazhi i Kryetares së LSI-së, i përcjellur përmes bluzës së stampuar që ajo mbante veshur.