Kryemadhi: Mosbindja civile, detyrë e shenjtë kur shteti bëhet i paligjshëm ose i korruptuar

57

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi, duke cituar politikanin e madh Indian, Mahatma Gandhi, shkruan se mosbindjea civile është një detyrë të shenjtë kur shteti bëhet i paligjshëm ose i korruptuar.

‘Mosbindja civile kthehet në një detyrë të shenjtë kur shteti bëhet i paligjshëm ose i korruptuar. Dhe një qytetar që pajtohet me një shtet të tillë, bëhet pjesë e korrupsionit dhe paligjshmërisë së tij. Mahatma Gandhi’

Image