Kryemadhi: Fjalët e saj të çlirëta për ëndrrat e së ardhmes janë më të rëndësishme se demagogjia e politikës së Rilindjes

218
Sigal

Fjalët e saj të çlirëta për ëndrrat e së ardhmes janë më të rëndësishme se demagogjia e politikës së Rilindjes. Paaftësia dhe korrupsioni po rëndojnë edhe në shpatullat e njoma të saj. Sot nga politikat e Edi Ramës mbi supet e Annelias rëndojnë mbi 14 mijë euro borxhe. Por si për të, ashtu edhe për çdo fëmijë shqiptari që lind.
Duhet të ndryshojmë qasjen ekonomike, duhet të çlirojmë tregun, duhet të reformojmë arsimin, si detyrim ndaj këtij brezi të mrekullueshëm. 🌹

Fjalët e saj të çlirëta për ëndrrat e së ardhmes janë më të rëndësishme se demagogjia e politikës së Rilindjes….

Gepostet von Monika Kryemadhi am Mittwoch, 8. Juli 2020