Kryemadhi: Afera e inceneratorit, abuzim i tmerrshëm. Kemi dhe 7 padi të tjera

72
Sigal

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi deklaroi sot në një emisionin televiziv se afera e inceneratorit të Tiranës përfshinë një sërë institucionesh që kanë shkelur rëndë ligjet e vendit.

“Kjo është maja e ajsbergut të të abuzimeve të kësaj qeverie. Unë kam bërë një padi dhe jam nga të vetmet që ka bërë padi personale dhe nuk do të ndalem. Ka dhe të padi të tjera që flasin për abuzime të mëdha”,- tha kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi.