Kryebashkiaku Erion Veliaj: Biçikleta është mikja më e mirë për të mbajtur një trup dhe mendje të shëndetshme

71
Sigal

Kryebashkiaku Erion Veliaj u takua dje me ambasadorët e çiklizmit. Kryebashkiaku Veliaj theksoi në këtë takim se, të rinjtë energjikë e duan fort Tiranën, e po na japin një dorë për promovimin e jetës së shëndetshme. Kryebashkiaku Veliaj mori pjesë edhe në “Rally Albania 2021” ku theksoi se, është një nga garat  më emocionuese në trojet Shqiptare, plotë 24, e ndarë në 5 etapa.

Kryebashkiaku Erion Veliaj:Me Ambasadorët e Çiklizmit, të rinj energjikë, që e duan fort Tiranën e po na japin një dorë për promovimin e jetës së shëndetshme. Biçikleta është mikja më e mirë për të mbajtur një trup dhe mendje të shëndetshme.”