KQZ njofton për mbledhje, ja testimet që do të zhvillohen sot

59
Sigal

Komisioni Ankimimeve dhe Sanksioneve sot në orën 11:00 shqyrton kërkesat ankimore nr. 08, 09, 10.

Ndërkohë, po në orën 11:00, në shkollën Qemal Stafa do të zhvillohet testimi i pajisjeve të votimit elektronik, pjesë e projektit pilot për votimin dhe numërimin elektronik.

Mbledhja e Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve do të transmetohet ne kohe reale ne faqen zyrtare dhe ne paltformat “Facebook” dhe “Youtube”.