KQZ njofton për mbledhje, ja temat që do të diskutohen

63
Sigal

Komisionit Rregullator diten e shtunë, datë 10.04.2021, ora 11.00 zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:

“Për organizimin e punës në vendin e numërimit të votave, radhën e veprimeve gjatë dorëzimit të materialeve zgjedhore, numërimit të votave dhe nxjerrjes së rezultatit të zgjedhjeve për Zonën e Administrimit Zgjedhor për zgjedhjet në Kuvend”..

Mbledhja do të transmetohet në kohë reale në faqen zyrtare të KQZ dhe në rrjetet sociale.