Korçë, mbështetësit e PD kapin ‘mat’ zyrtarët e PS me lista votuesish

215
Sigal

Mbështetësit e PD-së në Korçë kanë kapur në flagrancë, zyrtarë të Partisë Socialiste me lista votuesisht dhe patronazhistësh. Lajmin e dha Koordinatori politik i PD-së në Korçë, Edmond Spaho.

Sipas Spahos, “mbreme rreth mesnates, struktura e mbrojtjes se votes se PD ne fshatin Podgorie ndaloi tre makina te njesise administrative Vreshtas me rreth 7 punonjes te kesaj njesie ne to….Ne terren se bashku me ta ishte edhe kryetari i PS te Podgories dhe njekohesisht zyrtar i Tatimeve në Korçë, Izmi Çoçka.”