Konventa Kombëtare Zgjedhore – Meta: LSI, ka si politikë dialogun, konsensusin, bashkëpunimin

457
Sigal

 

Lëvizja Socialiste për Integrim mbledh
Konventën Kombëtare Zgjedhore në pallatin e sportit “Asllan Rusi”

Kryetari i LSI-së Ilir Meta tha
se “LSI-së i është dashur të bëjë kompromis por asnjëherë s’ka bërë
komprosim me konfliktualitetin prandaj politika jonë ka qenë mirëkuptimi dhe
bashkëpunimi”

Petrit Vasili i cili mban postin
e kreut të grupit parlamentar të LSI-së hapi konventen.

 “Ka jo kap njerëz që mund
dhe të mërziten nga LSI dhe shpesh më bëjnë pyetje: Si ka mundësi? Por unë kam
një përgjigje LSI rritet sepse nga njëra anë mundon të frenojë të keqen dhe
shtyn përpara të mirën”