Kontjana Kuçi: Sekti i “Rilindjes” po largon shqiptarët dita-ditës 

56
Sekti i “Rilindjes” po largon shqiptarët dita-ditës
 Shqiptarët të 2️⃣-tët në botë për azil në vendet e BE 🇪🇺 në raport me popullsinë.
⭕️ Sipas EASO aplikimet totale për shtatorin u rritën ⬆️ prej 62% në krahasim me gushtin duke e renditur Shqipërinë nga shtetet me rritjen më të lartë mujore në përqindje.
⭕️ Azil, shpopullim, varfëri, papunësi, korrupsion, keq-qeverisje. Ky është bilanci i sektit korruptiv të “Rilindjes.”
2️⃣5️⃣ prill ta çojmë “Rilindjen” në azil dhe të mbrojmë Shqipërinë.
Të ndërtojmë 🏗 vendin që rinia dhe familjet shqiptare ta ndërtojnë këtu të ardhmen e tyre. 🇦🇱
Kontjana Kuçi
Kryetare e LSI Durrës