Konsullata e Nderit të Indonezisë në Shqipëri, urim të veçantë për Fiter Bajramin

111
Sigal

Me rastin e Fiter Bajramit, edhe Konsullata e Nderit të Indonezisë në Shqipëri ka përcjellë një urim të veçantë, ku uron stafin e Ambasadës në Bullgari si dhe të gjithë indonezianët në Shqipëri. pas një muaji sakrificash me mbajtjen e muajit të shenjtë të Ramazanit, dje besimtarët myslimanë kremtuan festën e madhe të Fitër Bajramit.