Klevi Pojana: LSI përmbylli sot me sukses proçesin e zgjedhjeve të brendshme sipas parimit ‘NJË ANËTAR-NJË VOTË’!

103
LSI përmbylli sot me sukses proçesin e zgjedhjeve të brendshme sipas parimit ‘NJË ANËTAR-NJË VOTË’!
Vullnetarizmi, garantimi dhe mbrojtja e lirisë së shprehjes, demokracia e brendshme dhe kolegjialiteti në vendimmarrje shoqëruan këtë proçes kaq të domosdoshëm për një forcë politike që synon të kontribuoj pozitivisht në jetën publike në vend.
Respektimi i protokollit të masave anti COVID-19 dhe risia e votimit online (për herë të parë në Shqipëri), rezultoi një model i suksesshëm.
44.413 anëtar të LSI që u bënë sot pjesë e proçesit të votimit, dëshmuan dhe një herë që LSI është një forcë vitale në të cilën çdo qytetar shqiptar mund të gjej veten.
25 Prilli do të jetë dita e ndryshimit të madh, dita në të cilën sovrani do të vendos për Shqipërinë në Europë.
Sigal