Klevi Pojana: E ardhmja jonë në duart tona, është koha e rinisë

159
Sigal

Nënkryetari i LRI-së, Klevi Pojana ka postuar një foto të të rinjve në rrjete sociale, dhe jep mesazhin se e ardhmja është në duart e tyre dhe se ka ardhur koha që rinia që drejtojë këtë vend.

Postimi i tij i plotë :

E ardhmja jonë, në duart tona! Shqipëria është shtëpia për të cilën të gjithë duhet të luftojmë! Koha është tani, koha është e të rinjve!