Klajda Gjosha:21 Nëntori do të jetë një ditë e shënuar, LSI beson te forca e gruas, te familja…

75
Data 21 Nëntor do të jetë një ditë e shënuar për ekipin drejtues të LSI. Mes tyre gra dhe vajza që kanë mundësinë të zgjidhen në kuota të barabarta 50% për të qënë pjesë e strukturave vendimarrëse. Ne besojmë te forca e gruas, ne besojmë te familja, besojmë te e ardhmja.
LSI vjen me një ekip të ri që rrezaton shpresë dhe energji pozitive dhe që do ta coj vendin drejt një ndryshimi të madh pas 25 Prillit.