Klajda Gjosha: Ka ardhur koha që rinia të flasë me zërin e vetë

442
Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi një takim me të rinjtë e LRI-së në Njësisë administrative nr. 5 të Tiranës.

Kryesuesja e listës së kandidatëve për deputetë të LSI-së në qarkun e Tiranës, znj. Klajda Gjosha u shpreh përpara të rinjve se tani ka ardhur koha që rinia të flasë vetë dhe për këtë meritojnë të kenë vendin e tyre në parlamentin e ardhshëm. Dhe për ta bërë këtë të mundur, LSI i ka ofruar një shans të rinjve për t’u përfaqësuar.

“Ka ardhur koha që rinia të flasë me zërin e vetë dhe ai parlament këtë vit më mire sesa kurrë do të përfaqësohet nga ju, më mirë se sa kurrë do të shkëlqejë nga studentë ekselent dhe të jashtëzakonshëm që dinë të flasin jo vetëm për çështjet e tyre, por për çështje që prekin nënat e tyre familjet e tyre”, – theksoi Klajda Gjosha.
Sigal