Klajda Gjosha: Edhe pak ditë e ndajnë Shqipërinë nga rikthimi i prespektivës të saj Europiane

156
Sot me bizneset dhe qytetarët të njësisë 7️⃣ të Tiranës🏙
Edhe pak ditë e ndajnë Shqipërinë nga rikthimi i prespektivës të saj Europiane🇦🇱🇪🇺
Edhe pak ditë⏳ për rikthimin e dinjitetit të cdo qytetari që jeton në Shqipëri🇦🇱 dhe kërkon të ndërtoj🏗 të ardhmen në këtë vend📍
Edhe pak ditë⏳na ndajnë nga rikthimi i vëmendjes te Ekonomia, te Politikat Sociale dhe te rikthimi i Shpresës🔄👐
Programi yne me 5️⃣ prioritetet kyçe🔐 është vetëm fillimi i një politike që punon dhe mendon për njerëzit 🙋🏼‍♀️
V O T O 6 LSI 🚩
V O T O 04 #KlajdaGjosha 🗳
Sigal