Kim Mehmeti: “Spektakli” mediatik, “prostitute” të paguara shtrenjtë nga pushtetmbajtësit!

366
Sigal

“Herdo-kurdo do bie dekori i rrejshëm i ‘spektaklit’ mediatik që shohim për çdo natë, ‘spektakël’ në regji të partive në pushtet, që ka për qëllim ta mbulojë hajdutërinë dhe banditizmin e politikanëve, ‘spektakël’ që është shkatërrimtarë për popullin dhe vrastarë për ëndrrat rinore, që e fshehë të vërtetën se në ‘Shqipëritë’ tona, të gjithë u korruptuam, se kur jemi në pyetje ne ‘mendimtarët’ dhe politikanët, shumëçka funksionon si nëpër shtëpitë publike, kështu që shumica e atyre që defilojnë nëpër ekranet televizive, e ku shiten si ajka e mendimit të pavarur dhe kritikë, nuk janë asgjë tjetër përpos ‘prostituta’ të paguara shtrenjtë nga matronat e tyre – nga pushtetmbajtësit!”