Këto janë 3 sindromat psikologjike të një “udhëheqësi të dashur”, që po shkatërron jetën tonë

564
Sigal

Një psikolog anglez ka analizuar gjendjen mendore të Edi Ramës dhe ka arritur në përfundimin se ai vuan nga simptoma ADHD.

1 – ADHD (Deficit Vëmëndje dhe të Çrregullime Hiperaktiviteti)

2 – HPD (Çrregullimi Histrionik i Personalitetit)

3 – Çrregullimi i personalitetit që karakterizohet nga narcizmi, sjelljet ekstreme, detyrimet obsesive, paranojake, ekscentrike, ekstravagante, shoqërohet me ide dhe sjellje antisociale, nga papërgjegjshmëria sociale, disnormimi emocional, gjendje e tejzgjatur me delire dhe omnipotencë.